New Step by Step Map For آموزش طراحی سایت از صفر تا صد
New Step by Step Map For آموزش طراحی سایت از صفر تا صد
Blog Article
در جلسه هفتاد و نهم از آموزشهای ما ، به یکی از مهمترین و کاربردیترین موضوعات…
فقط افزونههای ضروری را نصب کنید. نصب تعداد بالای افزونهای که از آن هیچ استفادهای نمیکنید برای سایتتان مناسب نیست.
کار کردن با افزونه های مهم وردپرس را یاد بگیرید و در مرحله بعد به سراغ یادگیری کدنویسی بروید.
ما پس از تهیه هاست از سرویسدهندهها، باید آدرس ورود به کنترل پنل هاست یا آی پی ورود را داشته باشیم. همچنین اطلاعات نام کاربری و پسورد را باید در اختیارمان قرار دهند.
شما دسترسی به منابع، پشتیبانی همکاران، و بازخورد متخصصان را خواهید داشت که همگی به شما کمک میکنند تا در مسیر حرفهای خود رشد کنید.
در این دوره، شما نه تنها با این مفاهیم آشنا میشوید بلکه یاد میگیرید چگونه آنها را در پروژههای واقعی به کار ببرید. ما از طریق مثالهای عملی، تمرینها، و پروژههای واقعی، اطمینان حاصل میکنیم که شما نه تنها اطلاعات را یاد میگیرید بلکه مهارتهای لازم برای اجرای آنها را نیز کسب میکنید.
برای این منظور بهترین راه بارگذاری فایل زیپ است. پس از آن، فایل را از حالت فشرده خارج کرده و تمامی محتویات مربوط به پوشه را مستقیما به داخل public_html انتقال دهید.
در این مقاله آموزشی قصد داریم که آموزش طراحی سایت را به صورت رایگان و در قالب یک سری ویدیو های آموزشی به شما علاقه مندان به طراحی وب سایت آموزش دهیم.
صفحه ارتباط با ما یکی از اجزای بسیار حیاتی و کلیدی در وبسایت هر کسب و کار…
پس از ورود به این بخش گزینه public_html را پیدا کرده و وارد آن شوید. تمامی دوره آموزش طراحی سایت توسط janblaghi محتویات پوشه وردپرس را باید در این بخش بارگذاری کنید.
کدتخفیف خرید قالب آسترا و افزونه المنتور پرو مخصوص دانشجویان دوره : wordpress2026 دقت کنید این کدتخفیف…
در جلسه قبل روش اتصال هاست دانلود به ساب دامین را توضیح دادیم و حالا هاست دانلود…
همه چیز بستگی به شرایط و نوع علاقه شما دارد. چنانچه تصمیم گرفتید سایت را از صفر تا صد بصورت خودتان بسازید پس در این مرحله هم میتوانید طبق آموزش رایگان طراحی سایت پیش رفته و قالبی را نصب و سفارشی کنید اما اگر تمایلی به ادامه ندارید، قطعا در بخش طراحی سایت وردپرس طراحان خبره زیادی هستند که میتوانند کمک شما باشند.
حضور صفحهسازها در وردپرس انقلاب عظیمی در امر سفارشی سازی و ساخت انواع صفحات گرافیکی بدون استفاده از کدنویسی بود. صفحهسازهایی مانند ویژوال کامپوزر که روی کار آمد در ابتدا امکانات محدودی داشت اما به مرور زمان رشد کرد و تبدیل به صفحهساز قدرتمندی شد که بسیاری از طراحان با آن کار میکردند و از طرفی صفحات فرود یا لندینگ را میساختند همچنین بسیاری از قالبها دیگر مجهز به این صفحه ساز شده بودند تا افراد راحتتر بتوانند صفحاتی گرافیکی بسازند.
منبع